Ka som e galt med ei krona?

Kvalitet kicke livskitten ut av kvantitet!

Jeg har levd livet hellig overbevist om at kvalitet slår kvantitet ned i støvlene. Jeg vil heller ha færre ting av god kvalitet enn mange av dårligere.

 Men de siste par dagene har jeg latt meg fascinere (oh really!) over hvor absurd engasjert (ka så e galt med ei krona?) jeg har blitt over hver eneste nye leser på bloggen. Det er kvantiteten sin det!

Ka som e galt med ei krona?
Ka som e galt med ei krona?

Jeg er ikke fin på det, jeg bryr meg ikke døyten om kvaliteten på leseren. Dere er alle helt perfekte (når dere klikker dere inn på bloggen min). Eller vent, jeg liker dere jo litt bedre hvis dere faktisk leser det jeg har skrevet. Mulig poeng til kvalitet? Næææh!

I dag er bloggen min den 68. mest leste på blogg.no. (E det muligt?)

I Stavanger er jeg på pallen! (Har begynt å leida itte hus på finn.no)

Nr68topplista - redigert
3. plass på Topplista (har skrevet inn det nye bloggnavnet istedet for mitt gamle:-)

Ja takk begge deler
Når det kommer til personlige venner så må jo kvalitet kicke ass. Men, hvorfor må det ene utelukke det andre? Kan man ikke få både i pose og sekk? Hvis det går vil jeg gjerne ha det; en haug med venner av prima kvalitet. Tørr jeg si uavgjort? Nei, kvalitet vinner!

Hva med vin?
Første glasset må definitivt være av en viss kvalitet for at en skal ha lyst til å drikke den. Andre glasset også. Men så blir det vel mindre og mindre viktig hva en drikker etter hvert som kvantiteten overtar? Jeg vet at på nachspiel så er det viktigste at man i det hele tatt har noe å drikke, så der går poenget ufortrødent til kvantitet.

Passer det at jeg deler min første *blogg-oppskrift nå?
(eg har hørt at det e viktig å ha med på blogger)

1 liter kartongrødvin (1 euro)

1 flaske Casera (1 euro)

1 pakke isbiter (1 euro)                 .

= 2-3 liter Tinto de Verano (3 euro)

* Disse ingrediensene er kun tilgjengelig i Spania. En flybillett til Spania med www.norwegian.no får du til 299 NOK 29.februar.

(Det e kanskje vanskeligt å tro, men ingenting på denne bloggen e sponsa!)

Så hva har vil lært av denne nøye gjennomførte empiriske analysen? Er det mulig at kvantiteten faktisk slår kvaliteten? Jeg tror i hvert fall at vi med trygghet kan konkludere med at overskriften i dette bogginnlegget er feil!

Og jeg er blodsikker på at moralen i historien er at med mer makt til kvantiteten så er det lettere å DELE med vennene sine (se korr fint eg pakte inn hintet om å dela bloggen min – kvantitativt med ADLE du kjenne!).

Hva kvalitet versus kvantitet på bloggen angår – så gi meg litt slack.

Det e bare 4. dagen min. Eg e heilt nyfødte.

2 kommentarer om “Kvalitet kicke livskitten ut av kvantitet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s