Mermaid

– Når dette skjer er det klin umulig å tenke på puling!

Det er mulig dere er over det faktum at jeg er Carrie Bradshaw, men det er ikke jeg. I tillegg så er jeg Petter Northug (les; verdens ”verste” vinner og taper).

Mermaid
Mulighetene e uante sjøl for 43 år gamle bloggere

Siden saken min som ble publisert på klikk.no i går er finalist i en konkurranse som jeg statistisk sett bare har 10 % sjanse til å vinne – så må jeg jo få dere til å lese den slik at jeg knuser konkurrentene! (og kan publisere videoer av meg selv som skriver på premien – mens jeg går baklengs forbi folk som kommer min vei – i Jimmy Choo pumps som er så høye at jeg får narkoknekk i knærne).

Siden jeg har solgt saken er den ikke min lenger, og jeg har derfor ikke anledning til å publisere den her på bloggen. Det vil jeg jo heller ikke – for da klikker dere ikke på den sånn at jeg vinner (og kan torturere mine omgivelser – som nå også inkluderer dere – med skryt og upassende uttalelser om puling i lang tid fremover.)

Så jeg tenkte å legge ut noen teasere over hva du kan lese hvis du KLIKKER HER! Eller HER! Hva med HER da? Ikke HER heller?

Hvis du fortsatt er i tvil, HER kan du lese et utsnitt fra saken;

Hvordan får du lyst på sex når du egentlig ikke har det? De lærde strides. Noen hevder at veien til en kvinnes sexlyst går gjennom mannens deltagelse i husarbeid. Jeg er usikker. Fungerer det med vaskehjelp, eller må mannen fysisk vaske selv?”

Hva med dette;

“To av tre kvinner innrømmer at de har sex selv om de egentlig ikke har lyst, og det meste er lettere å bære når man er flere i samme båt (fortrinnsvis ikke i samme seng).”

Hvis du fortsatt ikke har lyst til å lese saken min. DUST! (Neida, tusen takk for at du leste bloggen min! Det er jo like viktig😉 )

2 kommentarer om “– Når dette skjer er det klin umulig å tenke på puling!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s