Snu verden på hodet

Snu verden på hodet!

– Mamma, ta bilde av meg når jeg leser, sa min den gangen 4 år gamle sønn til meg en ettermiddag. – Men du holder jo boken feil vei, protesterte jeg. – Ja mamma, for ellers så ser du ikke hva jeg leser.

Så enkelt og så genialt.

Jeg har levd nok år til å innrømme at jeg er blitt mer og mer satt i faste mønster. Jeg vet hva jeg liker, hva jeg mener og hvordan jeg vil ha ting.

”Endring” som er så fryktelig trendy å holde på med, synes jeg er like komfortabelt som stiletthæler, tangatruser og brasiliansk voksing.

Jeg er komfortabel med å stå på hodet i nøyaktig 2 sekunder
Jeg er komfortabel med å stå på hodet i nøyaktig 2 sekunder (men helst ikke;-)

Nettopp derfor er det så kult å ha barn, og daglig få se verden gjennom deres øyne. Vi snakker om å tenke ut av boksen – spør en 4-åring om råd, så skal du se at hele boksen havner på dynga og du blir tatt med til en helt annen dimensjon.

Jeg lurer på om jeg skal gjøre et nytt forsøk på å motvirke naturkreftene (nei, jeg skal ikke prøve å stå på hodet igjen) og prøve å leve livet litt mer på mine barns premisser. Det tror jeg vi alle vil ha godt av.

2 kommentarer om “Snu verden på hodet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s