Lukeparkering

Ingen mann er bedre enn meg

Til å lukeparkere! Jeg har noe som jeg regner med må være et ufortjent medfødt talent, og jeg innrømmer at jeg noen ganger blir overrasket over meg selv når jeg går ut av bilen og ser hva jeg har stelt i stand.

Jeg er så god at TV2 i sin tid lot meg lukeparkere i beste sendetid! Ok, så var det bare på formiddags-TV, men selv programleder Gaute Grøtta Grav måtte innrømme at jeg var overraskende god!

Så kan man diskutere hvor hyggelig dette er for andre, da jeg regner med at min gudegave stort sett er til pest og plage for alle andre som ikke sitter på med meg. For eksempel for de som har parkert foran eller bak meg og ikke kommer seg ut med mindre bilene på andre siden av dem er mer generøse.

Her står jeg parkert i dag
Her står jeg parkert i dag
Når jeg først er inne på bil, så lurer jeg på en ting?

Jeg liker å kjøre bare bitte litt over fartsgrensen. Sånn ca. 10 % over. Det tenker jeg er en omgjengelig og akseptabel fart rent sikkerhetsmessig og jeg har råd til å betale en eventuell bot hvis politiet skulle være uenig. Det blir litt som med aksjehandel – du handler bare for det du har råd til å tape.

Det er imidlertid helt umulig å få til å kjøre i denne farten i Norge, hvor man stort sett har to felts motorveier. For hvis du kjører i høyre felt så ligger alle de pysete sinkene foran deg og sørger for at du må kjøre under fartsgrensen – og hvis du «bare» kjører 10 % over i venstrefeltet så er det snakk om sekunder før det kommer det en eller annen dust og lukter deg opp i eksosrumpa med spoileren sin.

Det gjør meg så eitrende irritert!

– Hva inni granskauen er det som gjør at du tror at din tid er viktigere enn min? Hvorfor skal jeg måtte bremse ned og kjøre under fartsgrensen for at du skal få kjøre og presse neste person foran deg av veien også? Hvorfor skal jeg hjelpe deg med å bryte fartsgrensen og utsette andre folk for fare med din uvørne kjøring?

Det lurer jeg på i dag. Ja, i tillegg til å skryte av mitt utrolige talent da 😉

Hva synes du om trafikkbøller – og er jeg eventuelt en?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s