Fnis

Når penisen og ballene henger like langt ned

Dette er visstnok fenomenet som setter standarden for mannens overgangsalder! Jeg fniste så ukontrollert at kaffen kom ut nesa da jeg hørte en overlege på Oslo Universitetssykehus uttale dette på RadioNorge i morges.

Mannens baller begynner i følge denne overlegen å krympe når han passerer 30 år, fordi testosteronproduksjonen da begynner å minke.

Når ballene krymper blir pungen slapp som pensjonerte ammepupper og mannen risikerer – hvis han ikke trener eller utfører andre testosteronproduserende aktiviteter – at de passerer penis i lengde en gang mellom 40 og 60 års alderen!

Når jeg endelig hadde tørket nesen tørr for kaffe og snørr, satte legen punktum med å fortelle at mannens overgangsalder, i motsetning til kvinnens, aldri stanser – ballene vil fortsette å synke så lenge han lever!

Så vet dere det lissom 🙂

Interessert i mer «soveromshumor», sjekk disse:

Fikk hun akkurat penisen hans i øyet?

What NOT to do – når du er hos gynekologen

 

 

4 kommentarer om “Når penisen og ballene henger like langt ned

    1. Jeg refererte til forskning som en overlege fra Oslo Universitetssykehus presenterte på radioen. Det er livets gang – hverken mer eller mindre. På samme måte som hengepupper og saggende damerumper når kvinner kommer i overgangsalderen. Det må være lov å le av livets små og store kuriositeter tenker jeg 🙂

      Liker

  1. Tilbaketråkk: Balle-NAV |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s