Jeg skjønner jo at de vil fjerne slike parkeringsplageånder fra gatene (herregud, eg e så gode:-)

Bilfritt Oslo – er det min skyld?

Så er det altså besluttet at vi skal få gjort noe med luftkvaliteten i hovedstanden. Personlig så tenker jeg at vi ikke hadde trengt å stenge sentrum for biltrafikk – men heller gjøre trafikken utslippsfri og tillate elbiler.

Men det blir sikkert idyllisk når vi kan ta av hundebåndet på barna og la dem løpe fritt i bygatene. Når vi slipper at bilen sitter fast i gateparkeringen – fordi JEG er verdensmester i lukeparkering, og har stengt deg inne!

Jeg lurer på om Carlsen og Northug blir like overrasket når de vinner verdensmesterskap, som det jeg blir hver morgen når jeg går ut av bilen og ser hva jeg har stelt i stand;

– Herregud, er jeg virkelig så god, lissom?

Så til alle dere som ikke støtter røykeloven, kremt, jeg mener beslutningen om å fjerne biltrafikken fra sentrum – jeg beklager hvis det var min skyld 😀

Jeg skjønner jo at de vil fjerne slike parkeringsplageånder fra gatene (herregud, eg e så gode:-)
Jeg skjønner jo at de vil fjerne slike parkeringsplageånder fra gatene (herregud, eg e så gode:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s