FN-dagen, champagnens dag og taco-fredag i skjønn forening :-)

Herregud, det er jo Champagnens Dag!

Altså; en fortreffelig mulighet til å dykke ned i champagnelageret fra bryllupet for 1 1/2 år siden – selv om klokken bare er 16.45, det kun er barna og jeg som er hjemme og det er avlusning av barn (les; bading;-) og kokkelering som står på programmet.

Jeg ringte han andre som eier champagnen og informerte om at jeg garantert ville være blid og glad når han kom hjem fra jobb (jeg regner med at det er det som står i statuttene for Champagnens Dag?) og at middagen ville stå på bordet (i en eller annen form).

Akkurat nå vurderer jeg legitimiteten av å legge Global Champagne Day til FN-dagen, men har bestemt meg for at litt ekstravaganse må FN (kremt; jeg?) kunne unne seg på bursdagen.

Og internasjonal mat står selvsagt på menyen; Fredags-taco! (Ikke innafor? Vel, da skylder jeg på champagnen;-)

Ha en fortreffelig FN-dag, Champagnens Dag og Taco-fredag, godtfolk!

Prologisk tillegg😆

Jeg er akkurat blitt gjort oppmerksom på at jeg er redusert til en uopplyst småbarnsmor som tror at FN-dagen er den dagen vi feirer på skolen og i barnehagen – så jeg utsetter FN-dagen gratulasjonene til i morgen og setter alle kluter til for Champagnens Dag😂😂😂

2 kommentarer om “Herregud, det er jo Champagnens Dag!

  1. Skål Donna Disco!!! For en perfekt anledning!)) jeg sender linken til han der hjemme og ber han sprette flaksen! 😍

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s