Felles toalett er en fryktelig dårlig ide

Nytt lovforslag: Forbud mot stående tissing på offentlige toalett!

Rekk opp hånden alle som gruer seg til å gå inn på et offentlig toalett som er felles for menn og kvinner.

Jeg krymper meg hvis jeg må på toalettet på et fly eller en kafe hvor de har felles toalett for alle gjestene. Man er nesten garantert at det er små pytter med urin på gulvet, og det hører til sjeldenhetene at man ikke må starte seansen med å tørke toalettsetet rent for noen andres urin.

 Det er jo IKKE greit!

Siden dette fenomenet er tilnærmet fraværende på toaletter forbeholdt damer og jeg vet at jeg personlig måtte stått rimelig langt fra toalettskålen for å få til å tisse på gulvet, våger jeg meg frempå med en påstand om at den skyldige i langt de fleste tilfeller er en mann!

Jeg skjønner jo at det er fristende å la være å sette seg ned på et offentlig toalett, og hadde jeg kunnet stå, så er det mulig jeg hadde gjort det. MEN, med mindre jeg var dritings eller hadde fått et drypp hadde jeg vitterlig aldri forlatt et toalett marinert i urin fra gulv til tak!

Alternative løsninger!

Noen menn (ja, KUN menn;-) ville kanskje påstå at det er en mannsrett å stå og tisse, og for å slippe å diskutere dette kan jeg lage noen alternativer til forbudet mot stående tissing;

  1. Forby felles toaletter
  2. Obligatorisk kurs for alle som ferdes i det offentlige rom, hvor man må ta sertifikat i hvordan man skal forlate et toalett
  3. Krav om toalettsetekover på felles toaletter
  4. Innfør toalettpoliti med makt til å bøtlegge grisene
  5. Folkeopplysningskampanje; Slik forlater du et offentlig toalett!

Det er samme for meg hvilken løsning man velger – men kan vi ikke bare enes om at det er uhørt å måtte tørke urin etter andre på offentlige toaletter?!

PS! Ellers så vil jeg oppfordre alle som har diare, både kvinner og menn, om å holde seg hjemme, med ønsker om riktig god bedring. Bare sånn på generell basis 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s