Mest lest på kvinneguiden.no i 2015

Jeg har tatt meg en lang bloggjuleferie, mens jeg har nydt late dager på forskjellige øyer i Mexico sammen med familien. Litt fordi det er dårlig nettforbindelse, men mest fordi det er utrolig deilig å vært helt frakoblet lalaland.

I dag, på første nyttårsdag logget jeg imidlertid på facebook for å sende og sjekke nyttårshilsener, og en av hilsenene var usedvanlig hyggelig sett med bloggøyne.

Hviler på sølvforgylte laubærblader

Kvinneguiden.no som er Norges mest leste nettsted for kvinner har nemlig laget en liste over de 10 mest leste artiklene deres i året som har gått. Og gjett hvem som troner på sølvplass? Det er meg, Carrie Bradshaw  🙂

Har du ikke fått med deg saken jeg skrev for kvinneguiden eller har lyst til å rødme litt enda en gang, her er den; kvinneguiden.no

Ellers så lover jeg å komme sterkere tilbake med reiseinnlegg både fra Isla Holbox og Isla Mujeres når jeg kommer hjem. Nå er jeg imidlertid opptatt med ferie et par dager til – for melhvit sand er så kjedelig å få i tastaturet 😉

Med ønske om et strålende år til dere alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s