Hovedoppslag på kvinneguiden.no i dag

Donna Disco har nok en gang vært ute og svingt med pennen sin og bydd på seg sjæl. Når jeg leste overskriften «Dette lærte jeg av å være med på reality-show» så må jeg imidlertid innrømme at jeg ble litt flau. 

Men, samtdig så er jeg jo stolt over å ha solgt nok en artikkel, og de som har prøvd det, vet at mediene står fritt til å endre overskriftene som de vil – så jeg får vel bare leve med den litt ukledelige rødmen som har bredt seg over ansiktet mitt her på morgenkvisten.

Uansett, Carrie Bradshaw er tilbake. Farmen-Ingrid har på litt merkverdig vis stått opp fra de døde etter 13 år. Og du står fritt til å lese om dem begge hvis du har lyst 🙂

Med ønske om en strålende helg!

2 kommentarer om “Hovedoppslag på kvinneguiden.no i dag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s