Han gikk ned på kne…

Alle som har vært innom Joe & The Juice vet at de kun ansetter unge menn som flørter med alt som kan krype og gå.

I begynnelsen lot jeg meg provosere, mest fordi jeg visste at jeg var for gammel til at disse gutta ville ha flørtet med meg på fritiden, og da føltes det ubehagelig at de var tvunget til det fordi det stod i jobbeskrivelsen deres.

Men jeg er så glad i matkonseptet deres at jeg har fortsatt å gå dit innimellom.

Og man venner seg til det meste. Ja etterhvert så har jeg saktens latt meg fascinere og underholde av disse ungripsene som blunker, mens de tiltaler deg med fornavn, noen ganger i så stor utstrekning at jeg både har rødmet og blitt fnisete.

Diamant eller milkshake?

Men i dag tok guttevalpen som var på vakt hos Joe & The Juice på Sandvika Storsenter jobben sin til nye høyder, da han kom bort til bordet, gikk ned på et kne og serverte powershaken min som om den var en liten eske fra Tiffanys.

  • Vær så god Ingrid, sa han nede fra gulvet mens han så opp på meg med et fåret glis.


Jeg klarte ikke engang å være høflig, jeg begynte regelrett å gapskratte! 

Men hei, moral til side. En god latter forlenger livet, og jeg kommer aldri til å glemme dagens powershake servering😂😂😂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s