Hvorfor er du så sur, skal du ha mensen?

I går var jeg ute med barna hele dagen. Det var ikke særlig varmt, men det var sol. Da jeg kom hjem og kikket meg i speilet fikk jeg mildest talt sjokk – for jeg var Ungkaren i Paradis solbrent i hele ansiktet – kronet med at nesen var på et eget selvlysende nivå.

Jeg okket meg og klaget høylytt:

– Herregud se på meg da, hvordan skjedde dette, sa jeg til et ikke navngitt familiemedlem.

– Hallo, du er førtifire år, da vet man hvord…

– jeg er IKKE førtifire år! Jeg er førtiTRE, bet jeg vedkommende av.

– Ja, men du har bursdag om en måned, så du er strengt tatt nærmere førtifire enn førtitre.

– Det er jeg IKKE! Man er den alderen man er helt frem til den dagen man har bursdag. Kanskje du skal levere inn en klage til Kongen hvor du ber om at bursdager flyttes til halvårsdagen fordi man da er nærmere det neste tallet, freste jeg og fortsatte.

– Og hvis ikke du vil gjøre det, så kan du slutte med å si at folk er en annen alder enn det de faktisk er!

– Hva er det med deg, hvorfor er du så sur? Skal du ha mensen, lo vedkommende.

– Nei! Tydeligvis ikke! Jeg er jo plutselig blitt førtifire år, og da er man for gammel til å få mensen, mumlet jeg og snudde på hælen for å komme meg bort fra mitt irriterende familiemedlem.

– Ta på deg litt solkrem på nesa når du går ut i morgen da, Pinky, hørte jeg vedkommende le bak meg.

Dust!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s