Selfie

Må man lide for skjønnheten?

Vokse, svette, sprøyte, skjære, sulte, sminke, farge, spraye. Alt dette er ting kvinner utsetter seg for – for å holde seg vakre.

Personlig utsetter jeg meg selv for ca halvparten av disse merkelige tingene vi gjør mot kroppene våre, og senest i dag var jeg innom en hudpleiesalong.

I helgen skal jeg nemlig reise på en – om jeg skal si det selv – velfortjent helgetur til Spania.

Min beste venninne og jeg skal la menn være pappa, barn være morløse, og vi skal få to dager helt for oss selv i min venninnes hus i Altea.

Smugling av menneskehår
Da jeg stod i dusjen i morges innså jeg imidlertid at jeg kunne risikere å bli stanset i tollen, for smugling av menneskehår til extension-bruk, så jeg bestilte en akutt time for voksing av beina.

Da jeg lå på benken i hudpleiesalongen og lurte på hvorfor jeg betalte for å få kokvarm voks helt over beina, etterfulgt av at håret ble røsket ut med røttene (hvilket er like ubehagelig som det høres ut;o) sa plutselig damen som hadde denne trivelige jobben:

– Du har så eksepsjonelt myk hud. Gjør du noe spesielt for å få det?

Jeg begynte å le.

– Nope, ingen verdens ting. Ikke engang fuktighetskrem gidder jeg å smøre på dem.

Sove uten at beina kommer borti hverandre
Jeg fikk beskjed om at da var jeg ekstremt heldig.

– Jeg barberer dem heller aldri, fordi jeg kan ikke fordra stikkende hud, hvilket blir et problem nå jeg skal sove og beina mine kommer borti hverandre, meddelte jeg generøst før det gikk opp for meg at det var helt unødvendig informasjon å springe rundt og fortelle folk. (#upsIdiditagain;-)

Så der lå jeg på en benk, kledd som Donald Duck, mens en fremmed dame ribbet huden min for hår, og ble skikkelig glad over dette komplimentet. Så glad at jeg tillot meg å tenke:

– Er det ikke egentlig viktigere å føles enn å se deilig ut?

Svaret kom før jeg rakk å tenke tanken ferdig:

– Neeeiii! I hvert fall ikke kvantitetsmessig. Det er jo strengt tatt ikke så mange mennesker som driver og tar på beina dine, og det er uansett flere som ser deg. Men, det er jo de som er så nære at de tar på deg, som teller mest?

Ingenting er så galt at det ikke er godt for noe, lizzom 😉
Plutselig var vi ferdig og det var tankerekken også. Men, jeg kjente at det føltes godt å få vite at jeg er deilig å ta på.

Så hva er moralen i denne historien da? (utover å skryte over hvor heldig jeg plutselig har vært med huden på beina og at jeg skal på jentetur til Spania i helgen😂)

Ingenting 😀

Eller vent, hadde jeg ikke lidd for skjønnheten i dag og bestilt torturtime på hudpleiesalong, så hadde jeg jo ikke fått vite at jeg har ekstremt myk og deilig hud på beina, som voksedama (som sikkert ikke har sagt dette til noooen andre før) sa.

Ha en fin onsdagskveld da folkens!

3 kommentarer om “Må man lide for skjønnheten?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s