What NOT to do – når du er hos gynekologen

For et par uker siden var jeg på helgetur med min beste venninne i Altea, Spania. Det ble en tur helt etter mitt hjerte, fylt av masse latter og røverhistorier – men, som alltid når vi er på tur, går ingenting helt etter planen.

Søndag morgen da vi skulle dra hjem, pakket vi sakene våre og vendte nesen mot flyplassen i Alicante. Norwegianflyet skulle ta av kl 14.15, og vi planla å rekke hjem tidsnok til å få trøtte deilige små barnearmer klemt hardt rundt halsen og pakke gullungene trygt inn i dynene deres for natta.

Alt gikk bra helt til vi satt i flysetet. I det vi trodde vi skulle til å lette, fikk vi kontrabeskjed om at flyet var ødelagt (ja, du leste riktig:0) og at vi måtte forlate flyet. For å gjøre en lang og kjeeeeedelig historie kort, så endte det med at flyet ble 10 (!) timer forsinket, og vi kom hjem akkurat tidsnok til å ta en zombi turn i døra for å dra direkte på jobb mandag morgen.

I løpet av de 10 ekstra timene på flyplassen bestemte vi oss for å oppheve den ”hvite” dagen vi hadde tenkt å ha, etter to deilige dager på cavabuzz. Vi brukte således de 30 euroene vi fikk i kompensasjon fra Norwegian på cava, hvorpå min venninne startet flyplasskalaset med å fortelle historier fra sine gynekologbesøk – på dansk! (Why? Your guess is as good as mine!)

– Moske jæj ige har fortald dæj om fårste gæng jeg var gravid og skolle tage oldralud undersøgels?

– Hæh? (jeg tror aldri hun noensinne har prøvd å prate dansk, så det var helt umulig å skjønne hva hun sa.)

– Har jeg fortalt deg om første gang jeg skulle på ultralyd undersøkelse, oppklarte hun.

– Nei, lo jeg. – Og hvorfor snakker du dansk?

Hun overhørte spørsmålet og fortsatte ufortrødent.

– Den staggars læje mådde si; Næj, Næj, du må ta på dæj din bukse.

– Hva? Tok du av deg buksen på ultralyd, lo jeg så høyt at folk på bordene rundt i lokalet begynte å kikke på oss.

-Ige bare min bukse, fortsatte hun på samme absurde dansk.

Nå lo jeg så jeg nesten ikke kunne sitte oppreist.

– Tok du av deg underbuksen også, hikstet jeg frem.

– Jæ jæ, bekreftet hun.

– Stakkars legen og stakkars deg, fikk jeg til slutt frem, mens jeg tørket lattertårene

Men min venninne var aldeles ikke ferdig med å underholde helt enda.

– Moske jæj ige har fortalt om den gæng jæj tog av min bluse hos gynekolgen hæller da, fortsatte hun lattermildt.

– Eeehhh, nei. Hvorfor gjorde du det da?

– Jæj ved ige? Jæj tenkde mæj vel ige om, gliste hun.

– Tuller du? Kledde du av deg alt utenom BHen hos gynekologen, klarte jeg så vidt å spørre mellom latterriene.

– Næj, jeg hadde moligens også på mine strømper, lo wannabe dansken over bordet.

Nå lo vi så ukontrollert at hele restauranten stanset samtalene sine og begynte å le sammen med oss.

– Hvordan kunne dette skje, prøvde jeg å spørre før vi forlot baren for å finne et sted hvor vi tok opp mindre «plass».

– Nu, jeg fattet jo efterhværd ad det var fæil, men da var de lige for sent, innrømmet hun.

– Kan du være så snill å slutte å snakke «dansk» nå?

– Jeg kan lige prøve, gliste hun.

Hele flyturen hjem ble jeg sittende og fnise for meg selv over hvor fjern min hærlige venninne kan være. Og jeg tenkte at jeg hadde fått en nyvunnet respekt for yrkesgruppen gynekologer, som klarer å la være å le når de kommer bak skjermbrettet for å foreta en gynekologisk undersøkelse og finner damer kun ikledd BH og sokker!

Så folkens, hvis det fortsatt er noen som lurer, her er kleskoden hos gynekologen:

  1. Når du skal på ultralyd undersøkelse som gravid; trenger du bare å løfte genseren opp til BH nivå og åpne øverste knapp i buksen slik at du kan trekke den ned til trusekanten.
  1. Når du skal til gynekologisk undersøkelse; tar du av buksen og trusen. ALLE andre klesplagg kan du med hell beholde på.

Vil du lese flere historier om min beste venninne, sjekk disse:

Fikk hun akkurat penisen hans i øyet?

Bensin på dieseltanken – ABC

Den gangen jeg holdt på å gå Birken – og få bank

Hva? Likte du meg ikke?

#Ilovemyfriends ❤

6 kommentarer om “What NOT to do – når du er hos gynekologen

  1. HA, ha… godt å få trukket frem smilet 🙂
    Jeg fant link til bloggen din i forbindelse med kurset til Thomas Moen, Jeg gleder meg til å bli inspirert, lære noe nytt og være medelev sammen deg og mange andre som det sikkert blir kjekt å bli kjent med . Jeg skal jammen stikke innom ved en senere anledning for å se om jeg kan få meg en god latter 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s