Who is this clown?

Galgenhumor er for meg den beste medisin mot frykt.

Jeg er ingen politisk blogger, men det er noen ting her i verden som det er umulig ikke å bli redd for. Atomprøvesprengning i Nord-Korea, terrorisme og ekstremisme, klimaendringer, overgrep mot barn, bare for å nevne noen av mine hangups.

I dag kom jeg over en video som lettet litt på alvoret i min bekymring for om Donald Trump skal bli den neste presidenten i USA.

Min mor introduserte meg for Barbra Streisand fra barnsben av, og etter denne fantastiske Donald Trump-versjonen av hennes klassiker «Send In The Clowns», elsker jeg henne om mulig enda høyere😂😂😂

Jeg lo godt da Barbra Streisand med påtatt alvorlig mine sang «If he were running the free world, where would we move?», da det er en problemstilling jeg ofte blir konfrontert med i heimen, som argument for at noen jeg bor med ønsker seg sommerhus i Ittoqqortoormiit på Grønland. (WHY? Stop the madness 😉 )

Anbefales❤️

Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva du synes om sangen?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s